2019

Kunstnergruppen Nuance

KUNSTEN Inviterer Indenfor 2019

Også i 2019 deltog Kunstnergruppen Nuance i KUNSTEN Inviterer Indenfor (se KUNSTEN Inviterer Indenfors hjemmeside her). Denne gang udstillede vi i Kulturhuset Skolen i Sdr. Vium - Årets landsby 2019 - sammen med lokale kunstnere. Gæsteudstillere men lige så vigtige var Ellen Anne Boiskov Hansen, Jane Zink Juhl og Sonja Johnsen.

Vi havde en fantastisk weekend med over 275 gæster, og Kulturhuset Skolen var weekendens udstillingssted med det 3. største besøgstal.

Tak til de lokale udstillere, som ikke kun havde arbejdet med at få udstillingen op at stå men også bidrog med stor entusiasme og højt humør. Tak til husmorforeningen som havde knoklet i køkkenerne for at kunne servere sandwiches, tærter og kage til publikum sammen med kaffe og te. Og tak til folkene bag flagalleen gennem den ganske by. Under ferniseringen fredag eftermiddag var der smuk og hyggelig klavermusik ved Niels Rahbech.


Billederne vises i et udsnit. Vil du se et af billederne i en større udgave (og i det rigtige format), klikker du blot på det pågældende billede.

Du kan klikke frem eller tilbage og se andre billeder fra denne oversigt ved hjælp af pilene på skærmen eller piletasterne på tasteturet.

For at komme tilbage til denne oversigt klikker du i krydset i øverste højre hjørne i hjemmesiden.

(Foto: Frank Jørgensen)